«خونه خالی»|شناسایی خانه‌های خالی با اپلیکیشن-راهبرد معاصر
اتحادیه نانوایان: قیمت نان سنگک با آرد یارانه‌ای بدون کنجد ۵ هزار تومان و با کنجد ۱۰ هزار تومان تعیین شده است «فرود عسگری» سرپرست گمرک ایران شد عبدالناصر همتی: پیگیر تعلیق اقدام تقابلی اف. ای. تی. اف براساس منافع ملی هستیم مدیرعامل مرکز مبادله: ربع سکه‌های ۱۴۰۳ به بازار می‌آید فاز اول بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی ایران وارد مدار شد حج ۲۰۰ میلیون تومانی در راه است؟ شرایط جدید بازنشستگی اعلام شد + جزئیات دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی: نرخ سوخت هواپیما سال آینده ۱۱ برابر می‌شود آخرین وضعیت برگزاری مجامع سهام عدالت مشخص شد سهمیه سوخت این گروه از خودرو‌ها قطع می‌شود تعرفه جدید واردات گوشی اپل اعلام شد زمان دقیق عرضه سکه ضرب ۱۴۰۳ اعلام شد نیم سکه در آستانه ۳۰ میلیونی شدن | صعود دوباره قیمت سکه و طلا در بازار برای این افراد سود سهام عدالت ویژه واریز می‌شود + توضیحات عبدالناصر همتی ۷ هزار و ۸۰۰ سکه طلا فروخته شد | حراج بعدی دوشنبه ۱۴ آبان

«خونه خالی»|شناسایی خانه‌های خالی با اپلیکیشن

رئیس اتحادیه مشاوران املاک با بیان این‌که استفاده از اپلیکیشن می‌تواند به شناسایی و ورود خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک کند، گفت: مشاوران املاک در حال حاضر برای سردفتران دشمنان فرضی هستند که امیدواریم این مسئله به زودی و پس از انتخابات برطرف شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۱ - ۲۱ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 12
کد خبر: ۱۶۰۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ مصطفی‌قلی خسروی با بیان این‌که یکی از الزامات اخذ مالیات بر خانه‌های خالی همکاری همه دستگاه‌ها و ارگان‌های ذی‌ربط در این مسئله است، اظهار کرد: متاسفانه در حال حاضر مشاوران املاک برای سردفتران یک دشمن فرضی هستند که امیدواریم در انتخابات سردفتران از یک نواختی دشمن فرضی که مشاوران هستند، رها یابند.

 

وی با تاکید بر این‌که خانه‌های خالی را می‌توان با "اپلیکیشن" وارد بازار مسکن کرد،‌ یادآور شد: وقتی شهرداری به یک ساختمان 15 طبقه 30 واحدی مجوز ساخت می‌دهد باید مکانیسمی وجود داشته باشد تا پس از اتمام ساخت مامور دارایی بتواند از وضعیت واحد مسکونی مطلع شود.

 

وی ادامه داد: به عبارت دیگر مشخص شود که پس از ساخت واحد اجاره داده شده یا فروخته شده یا این‌که خالی از سکنه است.

 

رئیس اتحادیه مشاوران املاک پیش‌تر با بیان این‌که گفته می‌شود حدود 500 هزار واحد مسکونی خالی از سکنه در تهران داریم به تسنیم گفته بود: این خانه‌ها معمولا جزو واحدهای مسکونی لوکس هستند که به عنوان مثال در لواسان قرار دارند. این خانه معمولا هفته‌ای یکبار مورد استفاده قرار می‌گیرد و جزو خانه‌های خالی محسوب می‌شود.

 

خسروی با بیان این‌که عده‌ای در شمال کشور خانه‌هایی را خریداری کرده‌اند و به عنوان منزل‌های دوم یا برای استفاده خاص از آن بهره می‌برند، افزود: متاسفانه برخی از یک بانک وام می‌گیرند و با آن واحدهای مسکونی متعددی را می‌سازند و پس از احداث این خانه‌ها را وارد بازار نمی‌کنند.

 

وی با بیان این‌که احتکار این خانه‌ها برای گران فروختن آنها انجام می‌شود،‌ تصریح کرد:‌ این قبیل افراد 100 میلیارد وام از بانک دریافت می‌کنند و آنرا بازپرداخت نمی‌کنند، وقتی با افزایش قیمت‌ها واحدهای ساخته شده ارزش افزوده خوبی پیدا می‌کند تازه می‌روند و با بانک دیگری وارد مذاکره شده و وامی را دریافت می‌کنند.

 

وی بیان کرد: پس از دریافت وام، تسهیلات بانک اول را تسویه کرده و دوباره خانه‌های ساخته شده یاقمانده را خالی نگه می‌دارند و این رنجیره تکرار می‌شود. به طور قطع اخذ مالیات از چنین افرادی که خانه‌ها را احتکار می‌کنند باعث ایجاد تعادل در بازار و تعدیل قیمت‌ها خواهد شد.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار